onsdag 1 april 2009

Tidig morgon för resenärer och även för mig

Nu har min syster oh hennes dotter farit iväg till Amerika. Ja i alla fall lämnat ön. Jag vet det därför att de ringde kl 06.00 i morse och ville sitta av lite tid hos mig. Det hade blivit ändrade tider för avgången med båten som de inte observerat. Ett ganska hastigt beslut av Destination Gotland efter vad jag förstår. Så de var tidigt i stan. Synd att de inte visste så de kunde få lite mer tid på morgonen. Det tar en timme för dem att köra till stan.

Nåja nu är de på resandes fot. Jag hoppars att deras dag i Stockholm blir bra och att dom får ett bra hotellrum på Arlanda senare i eftermiddag/kväll.

Så imorgon bär det av från Arlanda mot den stora världen. Deras tur går via New York och vidare mot Tampa. Länge blir det att sitta av på ett plan.

Så reser dom från Gotland när våren just har gläntat på ögoen och sett sig omkring. Nu går det nog i en rasande takt när värmen stannar. Fåglarna har ett sjå med sitt och ändå tar de sig tid att sjunga. Hörde i går att blåsipporna har bara liksom gläntat på skyddshöljet och lite blått kan man se innanför. En liten försiktig höjning från marken fast fortfarande nerkrupen under fjorårslöven. Snart är det dags för vårens vackra klänning att breda ut sig.

Jag säger Lycklig och skön resa och en vistelse i USA som ger ett lyft i livet. Lev väl där borta och kom hem med glädje och massor av minnen.

Inga kommentarer: